Vitartes välkomnar Anna Strömberg

Vitartes är glada att kunna välkomna Anna Strömberg som ny projektledare. Anna kommer senast från Karolinska Institutet och ska främst arbeta med Vitartes projekt i Hagastaden. Med lång erfarenhet från lokalförsörjning och projektledning inom offentlig sektor är Anna ett perfekt tillskott till Vitartes team.

Vitartes har rekryterat Anna Strömberg till rollen som projektledare. Anna har en utbildning i internationell ekonomi vid Linköpings Universitet och efter att ha arbetat på flera inredningsföretag har hon spenderat senare delen av sin karriär inom universitetsvärlden. Hon arbetade på lokalförsörjningsavdelningen på Umeå Universitet innan hon 2015 började på Karolinska Institutets (KI) fastighetsavdelning.

På KI arbetade Anna som projektledare och lokalplanerare för nybyggnation och ombyggnation, en värdefull erfarenhet som hon nu alltså tar med sig till Vitartes.

Det känns spännande och lärorikt att få vara med i arbetet att utveckla framtidens samhällsfastigheter, säger Anna och fortsätter. Det är också väldigt inspirerande att få arbeta med de trevliga och kunniga kollegorna på Vitartes.

Anna började på Vitartes 1 mars och hennes främsta fokus kommer vara på Vitartes projekt i Hagastaden, där hon bland annat kommer vara ansvarig för hyresgästanpassningar i Kv. Patienten och Kv. Princeton.

Varmt välkommen Anna, önskar hela Vitartes!


« Till nyheter

Copyrights 2016 Vitartes | Made by lemon.no