Vitartes i Almedalen

Träffa Vitartes i Almedalen! Vitartes representeras i år av Peter Alvemur, vice vd, och Viktor Heimer, marknadsansvarig. Vi träffas gärna för att diskutera framtiden för life science i Sverige, samt vilka miljöer som behöver utvecklas för innovation och samverkan.

Vitartes kommer även i år att vara på plats under Almedalsveckan i Visby. Vår vice VD Peter Alvemur och marknadsansvarige Viktor Heimer träffas gärna för att diskutera Vitartes projekt och på vilket sätt vi kan bidra till utvecklingen av framtidens life science i Sverige.

Hör mer om hur vi skapar innovationskraft och samverkan i våra projekt. Vi berättar gärna om byggandet av ett Eye Center of Excellence i Hagastaden, där S:t Eriks Ögonsjukhus etablerar sig tillsammans med aktörer från forskning, utbildning och näringsliv. Vi kan också berätta mer om det spännande projektet Sahlgrenska Life i Göteborg. Vi diskuterar gärna med er vad ni ser för behov i Sveriges framväxande life science-miljöer och hur samverkan och innovation kan stärka både life science och sjukvården i Sverige.

Kontakta Viktor Heimer, viktor.heimer@vitartes.se eller +46 725 53 75 28 om ni önskar boka in ett möte.


« Till nyheter

Copyrights 2016 Vitartes | Made by lemon.no