Vitartes anlitar CBRE i Hagastaden

Vitartes har sedan tidigare inlett produktionen av Kv. Princeton, en modern och flexibel kontorsfastighet i hjärtat av Hagastaden. Vitartes har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med CBRE för att hyra ut fastigheten. Inflytt beräknas kring årsskiftet 2020/2021.

Kv. Princeton ligger centralt placerat i den framväxande Hagastaden, mitt emot Nya Karolinska Solna. Hagastaden kommer bli en attraktiv blandstadsdel där ledande företag och offentlig verksamhet kombineras med attraktiva bostäder och inbjudande publika miljöer. Här finner man ett dynamiskt företagsklimat med företag från olika branscher och storlekar – allt från internationella storföretag till små startups. Den multidisciplinära profilen i området stärks ytterligare av framträdande akademi i form av Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet som finns representerade i området. Hagastaden karaktäriseras av kompetens, entreprenörskap och innovation.

Kv. Princeton kommer erbjuda ca 20.000 kvm moderna kontorsmiljöer som stödjer olika sätt att arbeta och mötas, samt högkvalitativ service som underlättar vardagen för anställda och besökare. Det kommer finnas tillgång till garage, cykelgarage och närhet till kommunikationer och den kommande tunnelbanan. Entréplanet planeras, tillsammans med grannfastigheten Kv. Patienten som Vitartes också utvecklar, erbjuda bl.a. restaurang, café och konferensfaciliteter.

Nina de Besche, Head of Investor Leasing på CBRE, säger:
Det är ett privilegium att få arbeta med uthyrningen av en helt nybyggd och modern produkt och att samtidigt vara delaktig i starten på arbetet med en expansiv innerstadsdel som Hagastaden.

Steinar Stokke, VD på Vitartes tillägger:
Kv. Princeton är en del av vårt bidrag till Hagastadens utveckling. Mångfalden av verksamheter och institutioner i området kommer skapa unika förutsättningar för kreativitet, innovation och organisationsöverskridande samarbeten. Vi är glada att CBRE delar vår vision och ser fram emot samarbetet.


« Till nyheter

Copyrights 2016 Vitartes | Made by lemon.no